Proiect complet: demontare, ambalare, transport, descarcare si reinstalare (de la 1 echipament, la intreaga fabrica)

Orice complexitate ar avea proiectul, avem capacitatea de a-l trata integrat, cu includerea tuturor resurselor necesare.

Dispunem de o mare capacitate de organizare, integrare si management al tuturor activitatilor, etapelor si resurselor, astfel incat sa finalizam la termen si in bugetul alocat proiectul in care ne-am angajat; flexibilitatea organizatiei ne permite sa abordam in aceeasi maniera profesionista un proiect de relocare de orice amploare.

Am relocat de-a lungul activitatii noastre echipamente pentru prelucrari mecanice in proiecte de eficientizare a fluxului de productie, dar si linii complete de productie alimentara sau pentru productia cablurilor si conductorilor electrici. Ne sunt foarte bine cunoscute, deasemenea si liniile de productie din industria automotive, prelucrarea cauciucului, electronica pentru automotive dar si cele dedicate industriei de prelucrare a lemnului.

Desigur, relocarea unei linii de productie poate include la reinstalare schimbari ale componentei si / sau configuratiei echipamentelor si adaptarea la constrangerile noii locatii de productie; suntem familiarizati cu ajustarile parametrilor initiali ai proiectului si asiguram o mare flexibilitate in executie, astfel incat rezultatul relocarii sa raspunda asteptarilor clientului nostru.

Intelegem scopul si obiectivele proiectului si ne dedicam obtinerii rezultatului asteptat: satisfactia pornirii productiei la timp in noua locatie.

Sub o singura umbrela, cu un singur contractor, cu toate resursele integrate, cu Techno Team Group, proiectul Dvs poate fi doar unul de succes.