Misiunea noastra: instalarea utilajelor si liniilor de productie din fabrica Dvs.

Suntem familiarizati cu acest tip de proiect in toata complexitatea lui si il tratam profesionist si flexibil.

Abordam activitatile cu spirit tehnic si avem capacitatea de a ne organiza fie pentru un proiect unic (un singur echipament de productie intr-o singura etapa de proiect) fie pentru un program de instalare extins pe 1 sau 2 ani.

De-a lungul anilor de activitate, cu fiecare proiect derulat, am invatat sa abordam proiectele in etape, sau in program unic de instalare, pe masura derularii programului Dvs de investitii.

Intelegem si ne putem asuma parametri de constrangere (termen si buget) si colaboram in parteneriat cu Dvs pentru realizarea obiectivelor principale: punerea in functiune la termen si respectarea bugetului alocat.

Managementul proiectului in viziunea noastra include atat respectarea constrangerilor de organizare, timp de executie si buget alocat, cat si o planificare detaliata, cu atentie majora acordata aspectelor legate de siguranta muncii, sanatatea si securitatea tehnicienilor nostri.

Proiectul Dvs de instalare reprezinta pentru noi o investitie de incredere pe care o onoram cu dedicatie, implicare si interes profesional.