Servicii profesionale de instalare si relocare pentru toate industriile

De la industria de prelucrare a metalelor la cea alimentara si de la industria auto la cea de industrializare a lemnului, am acumulat o vasta si variata experianta legata de instalarea si relocarea utilajelor si liniilor de fabricatie.

Suntem familiarizati cu provocarile proiectelor de instalare a robotilor de pe liniile de asamblare, dar si cu cei de transport si distributie al marfurilor si coletelor din depozitele automatizate; avem o bogata experienta in instalarea liniilor de prese de vulcanizare pentru anvelopele auto, dar si a celor de formare din industria automotive.

Presele pentru injectia de mase plastice sunt o familie de echipamente pe care le instalam si relocam in mod curent, dar am instalat si linii de trefilare si extrudare pentru industria de productie a cablurilor si conductorilor electrici.

Avem o echipa complexa si extinsa de tehnicieni, cu calificari variate, care au acumulat mii de ore de activitati in toate zonele productiei industriale; experienta lor este inetgrata in proiectele si rezultatele noastre: timp de executie in limitele contractate / incadrare in bugetul alocat / calitate deosebita a executiei.

Recent, ne-am implicat in relocarea unor instalatii din industria petrochimica, activitati care ne ajuta sa crestem diversitatea experientei acumulate.

Proiectul Dvs de instalare reprezinta pentru noi o investitie de incredere pe care o onoram cu dedicatie, implicare si interes profesional