Intretinere, reparatii, revizii capitale sau anuale – suntem un partener aproape de Proiectul Dvs

Pentru foarte multe dintre proiectele executate, ne sunt solicitate servicii in zona activitatilor de mentenanta, fie ca si contractor pentru astfel de servicii, cat si ca furnizor de resurse pentru activitatile proprii fabricilor, de mentenanta preventiva sau reparatii generale programate.

Mai ales pentru liniile de productie pe care le-am instalat sau relocat, activitatile pe care le desfasuram in aceasta zona de servicii sunt la acelasi nivel de calitate profesionala ca si serviciile de instalare si relocare; in plus, beneficiem de experienta directa castigata in proiectul de instalare / relocare.

Tehnicienii nostri sunt calificati si instruiti si vor obtine intotdeauna cele mai bune rezultate, in acelasi triunghi al eficientei: timp – cost – calitate.

Pentru proiectele sau activitatile de mentenanta programate, sau pentru reviziile generale ocazionate de oprirea anuala, avem disponibilitati de furnizare de resurse operative: tehnicieni mecanici si electricieni, personal deservent pentru utilaje de manipulare, etc.

Activitatile noastre pot fi gestionate fie prin integrarea resurselor Techno Team Group in echipele Dvs, fie prin alocarea unor activitati in regim de contractor catre noi.  Orice alternativa alegeti, rezultatul Dvs va fi acelasi: satisfactia realizarii la timp si incadrarea in bugetul alocat.