Specialistul tau pentru proiecte de instalare si relocare industriala

De la o singura masina de productie, la toate echipamentele, de la o singura linie la intreaga fabrica, Techno Team Group dispune de intreaga experienta necesara pentru finalizarea in conditii optime a celor mai provocatoare proiecte de instalare si relocare industriala.

Cu o echipa de peste 160 de tehnicieni, coordonatori si personal cu variate calificari si abilitati, am instalat si relocat un urias numar de masini si linii de productie din toate sectoarele industriale (prelucrarea metalelor, industria automotive, electronica auto, industrializarea lemnului si a cauciucului,

Stim ca aceste proiecte au un impact major asupra ciclurilor regulate de productie si interfereaza cu ritmul natural al eficientei fabricii insa intelegem si constrangerile si asteptarile managementului in legatura cu activitatile noastre; avem o mare capacitate de adaptare la schimbarile de ritm de executie, precum si la variatiile de volum de activitati. Suntem flexibili si oferim sustinere proiectului, precum si obiectivelor sale.

De la demontarea mecanica si electrica, la ambalarea si incarcarea in camioane de transport (gabaritic sau agabaritic), cu descarcare la destinatie si re-instalare in configuratia initiala sau cu modificari, avem toate resursele si cunostintele pentru realizarea proiectului la cheie.

Solutii complexe si complete, la cheie sau cu buget fix, cu resurse integrate: Techno Team Group un singur partener pentru proiectul tau de instalare sau relocare